Onze historie

Meer dan 70 jaar Swolfs op de voorgevel
Meer dan 70 jaar kwaliteit achter de voorgevel

Rijke familietraditie vanaf 1951

Het was op 12 maart 1951 dat de gebroeders Bert en Harrie Swolfs hun eigen slagerij aan de Tilburgseweg in Goirle begonnen. De winkelvloer telde slechts 14 vierkante meter en bij grote drukte verlieten klanten de winkel via de achterdeur. Kwaliteit stond toen ook al hoog in het vaandel en dat bleef niet onopgemerkt. In 1966 verhuisde de slagerij naar de huidige locatie, ook aan de Tilburgseweg. Het grote winkelpand bood eveneens onderdak aan Kroon Supermarkt. Nog geen tien jaar later kochten de gebroeders Swolfs twee aangrenzende huizen en er verrees een markant gebouw. De supermarkt ging over in handen van Végé met een slagerij in eigen beheer.

Neem contact op

Slagerij Rob Swolfs

Harrie’s oudste zoon Rob nam in 1980 de zaak van zijn vader en oom over. Vier jaar na de overname vertrok de Végé om plaats te maken voor een filiaal van de Aldi. Omdat die een heel andere formule dan de voorganger hanteerde, werd in 1991 de slagerij naar een aangrenzend pand aan de Tilburgseweg verplaatst. Zes jaar later versterkte jongere broer Hein de bedrijfsvoering. Niet alleen het assortiment ging met de tijd mee, maar ook de naam van de slagerij werd veranderd in Vianderie Swolfs.

Slagerij Hein Swolfs

In 2009 ondergaat het bedrijf opnieuw een naamsverandering. Hein neemt de slagerij in zijn geheel over. Broer Rob zwaait de scepter over de eigen worstmakerij waarmee zowel de oude als de nieuwe gebroeders Swolfs wijd en zijd furore maakten. Vanaf het begin in 1951 tot nu toe heeft altijd de naam Swolfs op de gevel gestaan. Deze rijke familietraditie proef je terug in alle producten die er bereid, verwerkt en aangeboden worden. Een goed product overleeft alle tijden en staat garant voor een mooie toekomst met wellicht een volgende generatie Swolfs in het vooruitzicht.

Neem een kijkje bij onze buffet- en barbecuelijsten

Wij hebben het barbecueseizoen alvast geopend. Klik eens door naar onze bestellijsten en ervaar zelf de ruime keuzemogelijkheid. Succes verzekerd! Via onderstaande knop kun je de barbecue en buffetlijst downloaden.

Bekijk lijsten

Jagers opgelet!

Wij bewerken ook uw reewild. Wilt u graag contact opnemen of meer informatie? Bel ons dan via  013 534 12 51

Nu bellen